// Google consent V2 - TMS - start // Google consent V2 - TMS - end Skip to main content

Permanent makeup læber

Hos By Mira – Permanent makeup tilbyder vi også permanent makeup læber.

Lipliner: En fin permanent farvet kant rundt langs læbekanten.

Denne metode kombineres hos os altid med med en udtoning. På denne måde opnås et naturligt blødt look og der vil opstå en 3D – effekt. Lipliner med udtoning laves både i naturlige farver som matcher din læbefarve eller i en lidt mørkere farve, som kan tilføre ansigtet ekstra glød og friskhed.

Skravering/ 3D:

Denne metode er den mest valgte, da dette vil give et visuelt indtryk af at læberne er større. Behandlingen minder om lipliner m/udtoning, bare med en udtoning/skravering af hele læben.

Læberne kan korrigeres i form laves i en naturlig farve, eller en mørkere farve som giver mere ”læbestift-effekt” med dybde. Der skraveres på hele læben, men i forskellig intensitet fra kanten og ind.

BOOK EN TID HER

Fuldfarve: Denne metode giver en jævn farve på læberne, som ved brug af læbestift. Permanent makeup bliver dog altid mat, da farven ligger i huden og ikke ovenpå, som med læbestift eller lipgloss.

Generelt: Pigmentet som arbejdes/tatoveres i huden placeres i dit naturlige læbevæv.

Der arbejdes i de fleste tilfælde mere intensivt i kanten af læben for at få denne til at syne skarpere og afgrænse læben fra huden omkring. Dette skaber en visuelt større læbe. Vi laver ikke permanent makeup udenfor din naturlige læbekant (kun på ydersiden af læbekanten), da farven ikke vil hele ens op i og udenfor læben.

Forskellen i vævestypen får farven til at fremstå forskelligt. Dine ønsker og forventninger afstemmes inden behandlingen. Der vælges udfra den viden nåletype, farve og intensitet/teknik.

Disse valg er f.eks. afgørende for hvor “blød” eller “skarp” en kant du får, eller hvor mørkt resultatet bliver.

Der startes altid forsigtigt op ved første behandling i forhold til farvevalg og intensitet, for at afvente og vurdere hvordan din hud holder på farven. Ved den obligatoriske opfyldning efter 4-6 uger justeres/finpudses eventuelle ujævnheder og intensitet.

Har du meget smalle læber kan det anbefales at kombinere permanent makeup med en smule filler. Disse to behandlinger giver en flot dobbelt-op-effekt.

BOOK EN TID HER