// Google consent V2 - TMS - start // Google consent V2 - TMS - end Skip to main content

DELUXE LASH & BROW LIFT

By Bexter

DET BEDSTE OG MEST SKÅNSOMME PRODUKT PÅ MARKEDET

Træt af at bukke dine vipper hver morgen eller at de slet ikke kan ses? – Prøv vores fantastiske Deluxe Lash Lift (permanent vippebuk), som er en klasse over de normale Lash lift der ellers tilbydes på markedet.

Vi forkæler dine vipper og bryn efter behandlingen med en intensiv kur, som fugter hvert enkelt hårstrå, så det derved opnår fuld volume.

Både vores Brow Lift og Keratin behandling (kur) er begge nye og eftertragtet behandlinger på markedet – Læs mere om de enkelte behandlinger under fanerne.

Et Lashlift holder op til 10 uger, men vi anbefaler at behandlingen gentages hver 8. uge, for at bibeholde et flot buk på dine vipper. Browlift holder typisk 4-6 uger.

Du bør være opmærksom på, at der SKAL gå minimum 8 uger mellem lashlift behandlinger og 6 uger mellem browlift behandlinger

Ønsker du almindelig farvning af bryn og vipper?

Hvis du ønsker almindelig farvning af vipper eller bryn inkl. retning med voks og pincet, kan dette bookes som en tillægsydelse i  forbindelse med en anden booket behandling.

Værd at vide om

DELUXE LASH & BROW LIFT – BY BEXTER

LASH LIFT

Bliver også kaldet semi-permanent vippebuk eller bare permanent vippebuk. Dette skyldes, at det enkelte hårstrå bibeholder formen indtil vippen falder af og et nyt strå vokser ud. Vipperne fastgøres på en silikoneform og der påføres to forskellige væsker som henholdsvis åbner og lukker de enkelte hårstå, så de derved tager den form de ligger i.

Vipperne farves og som afslutning udføres en Keratin behandling, som plejer dine hårstrå og giver dem styrke, glans og volume. Derved fremstår dine vipper smukke og fyldige.

BROW LIFT

Dette er den nyeste behandling herhjemme, hvor det nu er muligt at ”tæmme” dine bryn. Hårtråene trækkes i den ønskede retning og fikseres. Derefter påføres de samme to væsker, som benyttes ved et Lash lift. Hvert enkelt hårstrå åbnes og lukkes og derved får de den ønskede retning de ligger i.

Brynene tilrettes og farves og som afslutning udføres en Keratin behandling som plejer dine hårstrå og giver styrke, glans og volume. Derved fremstår dine bryn smukke og fyldige.

SE VIDEO

KERATIN BEHANDLING

Keratin behandling er forkælelse i høj kvalitet, som giver styrke, glans og volume til hvert enkelt hårstrå.

Et hårstrå består af 65-95% keratin, resten er vand, pigmenter og sporstoffer. Det hydroliseret keratin som påføres genskaber hårstråets struktur og hjælper med at gøre håret tykkere og stærkere. De holders derved sunde fra rod til spids.

Derved fremstår dine bryn smukke og fyldige efter denne behandling. Vil du forlænge denne effekt anbefaler vi, at fortsætte behandlingen hjemme med vores Keratin mascara fra By Bexter. Derved opnås en forlængelse af dine vipper på optil 20%.

GENEREL INFO/VEJLEDNING OM LAS&BROW LIFT - SKAL LÆSES INDEN DIN BEHANDLING

Inden behandlingen. 

Lash lift frarådes hvis du generelt har sygdom eller problemer med, i eller ved øjnene. Kontraindikationer, hvor behandlingen bør undgåes: Kemoterapi og Alopecia.

Undgå kontaktlinser under behandlingen

Efterbehandling de første 48 timer

Undgå vand, olieprodukter og brug af makeupfjerner på øjnene de første 48 timer. Vipperne skal ”sætte sig” og produktet arbejder stadig de første par dage. De første 24 timer er de vigtigste. Her bør du heller ikke gnide dig i øjnene.

I tilfælde af kløe og irritation i det behandlede område bør lægen kontaktes.

MEDLEM AF DANSK KOSMETOLOG FORENING

FORKÆL DIG SELV

Book din tid online i dag

BOOK EN TID