// Google consent V2 - TMS - start // Google consent V2 - TMS - end Skip to main content

MESOTERAPI

Hvordan kan vi hjælpe?

ALLERGIVENLIGE ANTI-AGE BEHANDLINGER UDEN PARABENER

Kun det bedste er godt nok – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Priser fra 950 kr.

Forkælelse på højt plan med Mesoskinlines innovative produkter.
Huden forandres tydeligt med alderen og de fleste ønsker at bibeholde et ungt og ikke mindst frisk udseende. Derfor er ønsket om at finde den ultimative ansigtsbehandling mod rynker højt på ønskelisten hos mange. Mesoterapi er en af de mest efterspurgte kosmetiske behandlinger på verdensplan.

Værd at vide om

ANTI-AGE BEHANDLINGER

NON-INVASIV MESOTERAPI

MESO (ANTI-AGE BEHANDLING)

Ønsker du den ultimative bedste pleje af din hud og at give den gløden tilbage?

Så har du her svaret:
Non-invasiv mesoterapi er en smerte- og nålefri behandling, som har en udglattende anti-age effekt der tilfører huden store mængder fugt.
Hudens øverste lag stimuleres med en lille plastplade med 18 stimuleringspunkter på. Dette sker på en mild og effektiv måde, hvorved der skabes en naturlig cellefornyelse. Huden er derved også modtagelig overfor de aktive ingredienser der tilføres gennem behandlingen.

På områder hvor behandlingen ønskes intensiveret arbejdes med et microneedling modul, som er en vippende plade med seks små metalnåle. Disse nåle perforerer huden kortvarigt og samtidig tilføres den udvalgte meso-cocktail under behandlingen (modsat mange andre typer behandlinger med microneedling), hvilket giver huden de optimale vilkår for at optage alle vitaminer og aminosyrer fra produkterne der anvendes.

Behandlingen stimulerer regenereringen af kollagen og elastiske fibre. Derved mindskes rynker, ar, forstørrede porer, slaphed, falmet hud og nogle former for hyperpigmentering, da huden boostes og genopbygges på ny.

Flere og flere læger og terapeuter på verdensplan foretrækker den non-invasive metode, da disse er mindst lige så gode som de invasive behandlinger.

*Vi anbefaler 3-5 behandlinger for at opnå et længerevarende resultat.

MESO SKIN PERFECTOR (ANTI-AGE INKL. FARVE) ”BEDRE EN BB-GLOW”

NYHED! Meso anti-age behandling inkl. farve. – Skaber en ensartet og flot hud

Meso Skin Perfector er en revolutionerende forbedring af den  velkendte ”BB Glow behandling”

Denne behandling afdæmper, neutraliserer og kamuflerer rødme i huden. Det er en naturlig behandling, som med sine fantastiske egenskaber både indeholder farve og anti-age virkning, som udjævner misfarvninger og skaber en flot ensartet hud.

Det unikke produktet, som huden tilføres er baseret på en speciel udviklet formel uden risiko for at overbehandle huden, så der opstår misfarvninger (hvilket over tid ellers kan opleves med de traditionelle BB glow produkter på markedet).

Tidens trend er naturlighed frem for alt og de fleste ønsker, at bruge så lidt tid på makeup i hverdagen som muligt. Den nye generation af den traditionelle BB-glow behandling betyder, at du kan skifte nogle af de mange lag af dækkende produkter som foundation og pudder ud. Her får du en behandling der booster din hud med essentielle vitaminer, hydroliseret kollagen, hyaluronsyre og planteekstrakt fra filtbladet kongelys. Din hud opstrammes og ujævnheder reduceres, så din hud fremstår mere ensartet. Behandlingen forgår som den traditionelle Non-invasive Mesoterapi behandling

*Vi anbefaler 3-5 behandlinger for at opnå et længerevarende resultat.

BEHANDLINGSOMRÅDER

Ansigt, hals, Décolleteé (området på brystkassen) og hænder – mod rynker, dehydreret og ”grå og træt” hud, dobbelthage, pigmentforandringer.

Hovedbund (Hårtab) – Booster hårrødderne, så håret bliver tættere, kraftigere og mere glansfuldt.

Strækmærker/ar – Huden stimuleres, så kollagenmatrixen genopbygges og huden bliver fin og glat igen.

GENEREL INFO/VEJLEDNING OM MESOTERAPI

Før behandlingen
Du bedes ved ankomst eller ved oprettelse i vores system om, at udfylde og underskrive en samtykkeerklæring, som bekræfter din beslutning om en Mesoterapi behandling behandling.

Fremgangsmåde ved Non-invasiv Mesoterapi:
Selve behandlingen varer ca. 90 minutter og du vil løbende få forklaret hvad der gøres, så du kan følge med i din behandling og føle dig helt tryg.

Trin 1: Meso Pure Peel – Renser huden og fremmer cellefornyelsen, som med aldren bliver nedsat. Klargør huden og gør den modtagelig for aktive ingredienser.

Trin 2: Meso cocktail – Huden stimuleres med et ”nålemodul” der påsættes tatoveringsmaskinens håndstykke. Huden prikkes overfladisk (0,3 mm) hvilket giver det aktive serum fri adgang til at blive optaget i huden. Derved er effekten større end ved almindelige ansigtsbehandlinger. Ansigtsbehandlingen er smertefri, men der kan være enkelte steder hvor der føles ubehag. Bliver ubehaget for stort, kan huden bedøves inden der forsættes. Ved dybere rynker benyttes et metal nålemodul til en mere intensiv behandling på enkelte områder.

Trin 3:
 Meso pain reduce (efter behov løbende gennem Trin 2)

Trin 4: Meso Anti-age Mask – Yderst effektiv opstrammende og fugtgivende maske (20-30 min)

Trin 5: Meso Lift and protect – behandlingen afsluttes med en let ansigtsmassage og huden tilføres en creme som beroliger og giver fugt til huden (faktor 50+)

Efter behandlingen
De første 48 timer:
 Huden kan være let rød og have små hævelser de første dage efter behandlingen (efter microneedling), og der vil muligvis forekomme irritation og brændende fornemmelse i området. Du bør undgå makeup (med undtagelse af mineralpudder) direkte på det behandlede område.

De første 14 dage: Det frarådes at dyrke solen, samt at benytte sig af sauna, spa, solarium eller at bade i swimmingpool. Undgå også hård sport de første dage. Plej huden med vitamincreme og undgå at klø i evt. micro-skorpedannelse (efter microneedling) under helingsprocessen (3-6 dage). Ingen massering er nødvendig. Let til moderat sport er tilladt.

3-6 behandlinger: For at opnå det mest optimale resultat anbefaler vi et kurforløb på 3-6 behandlinger. Disse bør foretages 7-10 dages mellemrum. Gennemføres de anbefalede behandlinger ikke, vil holdbarheden afspejles i dette. Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person, da det er levende væv der arbejdes i.

Genbehandling: Efter afsluttet forløb kun hver 3-6 måned med en enkelt behandling.

*Der benyttes kun sterile nåle og produkter til engangsbrug og disse vil altid blive åbnet foran dig inden din behandling påbegyndes. Der ydes ingen tilbagebetalinger for manglende resultater, da resultater og antal behandlinger kan varierer fra person til person pga. forskellige hudtyper og levevis. Det garanteres at behandlingsteknik og produkter er godkendte og at behandlingen udføres korrekt.

Behandlingernes udfald og effekt, kan også styrkes og forlænges af dig selv ved korrekt aftercare og ekstra tilkøb af plejende produkter.

MEDLEM AF DANSK KOSMETOLOG FORENING

FORKÆL DIG SELV

Book din tid online i dag

BOOK EN TID