// Google consent V2 - TMS - start // Google consent V2 - TMS - end Skip to main content

Reduktion af poser under øjnene

Reduktion af

Poser under øjnene

Poser under øjnene, som skyldes underliggende fedt, behøver ikke nødvendigvis opereres væk.

Nu er det nemlig muligt, at lave behandlingerne uden den lange “Down-tid” som der ellers er efter en operation og så er det langt billigere. Oveni vil “sidegevinten” være, at behandlingen har en anti-age-effekt samt øger microcirkulation, som derved mindsker mørke rander under øjnene.

Behandlingen forbedrer lymfecirkulationen og mindsker derved poser under øjnene og hævede øjenlåg, (hvis der også arbejdes i dette område) Effekten vil kunne ses allerede efter 1. behandling. Derudover stimuleres fedtforbrændingen i fedtcellerne, så feddepoterne mindske, derved reduceres posernene under øjnene. Mesoterapibehandlingerne strækker sig over flere uger og huden opnår derved en naturlig opstramning i sin struktur. Dette betyder at der også vil opnåes en gradvis lifting (anti-age-effekt) i området.

Behandlingen kan effektivt

  • Genopbygge og opstramme hudens struktur
  • Øger microcirkulationen og derved mindske mørke rander
  • Mindske poser under øjnene uanset alder og køn.

Undersøgelser med denne type behandlingsforløb viser en reduktion af rynker med 9.5, en reduktion af hudens slaphed på 27,5% og en reduktion af tunge øjenlåg med optil 80%.

Der bør forventes 3-4 behandlinger med 7-10 dages mellemrum.

Området vil være hævet og rødt efter behandlingen.

Det er ikke påkrævet, at skulle komme til konsultation inden behandlingen, men du er velkommen til at booke en gratis konsultation, hvis du har brug for at høre mere om behandlingsforløbet.

Før og efter

BILLEDER

EFTERBEHANDLING

Det behandlede område kan føles varmt og hævet efter behandlingen. Nogle vil opleve små røde prikker i huden, disse vil forsvinde i løbet af den første dag.

Husk at holde området rent de første 48 timer, mens huden stadig er åben og sårbar.

Undgå sol, solarie, sauna og svømmehal i 14 dage.

MEDLEM AF DANSK KOSMETOLOG FORENING

FORKÆL DIG SELV

Book din tid online i dag

BOOK EN TID