FJERNELSE AF PERMANENT MAKEUP

Fjernelse af

PERMANENT MAKEUP OG SMÅ TATOVERINGER

Har du fået lavet permanent makeup før og er du ikke helt tilfreds med enten formen eller er farven ikke den helt rigtige, så kan vi hjælpe med at fjerne det igen. Vi fjerner også små tatoveringer med vores non-laser teknik

Værd at vide om

FJERNELSE AF PERMANENT MAKEUP OG SMÅ TATOVERINGER

NON-LASER

Non-laser metoden er en teknik, hvor der ikke benyttes den klassiske laser, som mange kender. Der indarbejdes i stedet en PH-neutral væske (uden mælkesyre) i huden. Dette foregår med maskine/nål på samme måde, som da du fik lavet din permanent makeup/tatovering. Det positive ved denne metode er, at der ikke dannes arvæv i huden, som der ellers kan forekomme ved almindelige laser-behandlinger. Efter behandlingen vil huden frastøde omkring 20% pigment og behandlingen skal forventes at gentages 3-6 gange ved permanent makeup og 5-8 gange ved en almindelig tatovering, da farve her ligger dybere i huden.

Antallet af behandlinger er vejledende, da det ikke kan forudses hvor mange behandlinger der skal til i det enkelte tilfælde. Dette vurderes fra gang til gang.

Denne metode virker særlig godt på sorte, grønne, røde, brune og blå farver. En anden fordel i forhold til fjernelse med laser-metoden er, at du gennem behandlingerne ikke vil opleve at tatoveringen eller din permanent makeup skifter farve, som det kan være tilfældet ved almindelig laser. Her arbejdes der nemlig på alle farver samtidig. Derfor vælger mange også denne metode, hvis de ønsker at lysne deres permanent makeup inden en ny behandling. I nogle tilfælde kan det være nok med en enkelt behandling og efterfølgende vente 3-4 uger hvorefter der kan laves en ny professionel permanent makeup oveni.

EFTERBEHANDLING

Det behandlede område kan føles varmt og kan køles med is efter behandlingen. Husk dog at holde området tørt de første 14 dage. Området skal have luft og ro for at hele. Undgå derfor tætsiddende tøj, at pakke det ind (medmindre du skal i bad eller lign.) og direkte sol.
Påfør den udleveret aftercare-creme 2 gange dagligt.

MEDLEM AF DANSK KOSMETOLOG FORENING

FORKÆL DIG SELV

Book din tid online i dag

BOOK EN TID